11 Ağu 2011

Tak rahatla, kal sağlıcakla

Bugün posta kutuma ulaşan bir yazı üzerine yaptığım bir araştırma ile ilgili bir makale yazmak istedim. Posta kutuma diyet yüzük başlığıyla bir mail gelmiş.Gün boyu tokluk hissi verdiği, Metabolizmayı hızlandırdığı, Huzur ve mutluluk verdiği ifade ediliyor gelen mailde. Bağlantı adresini ziyaret ettiğimde ise daha detaylıca açıklamaları buluyorum. Bunları size özetle aktarmaya çalışacağım.

Diyet Yüzük, modern tıp ile geleneksel akupunktur tekniklerini birleştirmiş etkili bir yöntemdir. Geleneksel Japon ve Çin Tıbbında yüzyıllardır kullanılan Akupunktur bir çok hastalığın çaresinde kullanılan doğal bir tedavi sistemidir.

Manyetik mıknatısları ayak başparmağınızda bulunan akupunktur noktasına baskı yaparak tokluk hissi oluşturur, böylece aç kalmadan kilo vermeniz kolaylaşır. Aynı zamanda manyetik akupunktur etkisi siniryolu ile beyindeki seratonin ve endorfin hormonlarını uyararak olumlu düşünmeyi ve kendinizi mutlu hissetmenizi sağlar. Diyet yapma ile aranızdaki tüm zorlukları kaldrıran diyet yüzük sağlklı ve dengeli kilo vermenizi sağlar.

Ben bir adet sipariş versem mi diye düşündüm :) Metabolik Balans diyetime rağmen.
Daha ayrıntılı bilgi için Tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İnsanlar sizin yorumlarınızı önemsiyor; Lütfen yorumunuzu bırakınız.