15 May 2014

Affiliate Satış Ortaklığı ile ilgili bilgiler

ÜRÜNE AİT BLOG SİTESİ KURMA

Sistemi öğrendik, en azından sistemle ilgili her bilgiyi okuduk, unutmayın uygulanmayan hiçbir bilgi anlam ifade etmemektedir. Ürünümüzü de seçtik artık kazanmaya başlama zamanı. İlk adım bir blog sitesi kurmak. Bu noktada topu Para Ağacı eğitim setimizin “blog kurarak kazanmak“ bölümüne atıyoruz. Çünkü blok sitesi kurmak bir çok kazançta önemlidir, her bölümde ayrı ayrı bahsetmek yerine blog sitesi ile kazanmayı kendine özel bölüm açtık. Şimdi oradan okuyabilirsiniz. Konu bitince tekrar sizi bu konunun devamına bekliyoruz.

SEO UYGULAMA

Yeniden merhaba, Ürünümüzü seçtik, blog sitemizi kurduk, içerik oluşturduk. Şimdi sitemizi kolay ulaşılabilir hale getirmek, Google de üst sıraya çıkarmak geldi. Bu bölüm “seo” çalışmasıdır ve yine ayrı bir bölüm olarak anlattık. Ana menüden “seo” yu okuduktan sonra yine sizi buraya bekliyoruz.

SATIŞ ORTAKLIĞI LİNKLERİ EKLEME 

Makalenize Satış Ortaklığı Linklerinizi ekleyin. Bu işin en kolay ve zevkli bölümüdür. Yapmanız gereken çok basittir. Paragraf aralarında yazı linki olarak veya resim olarak satış ortaklığı linkinizi yerleştirerek reklamınızı yapmaya başlayabilirsiniz. Fakat bu konuda da bazı önerdiğimiz stratejiler var. Örneğin konu hakkında ilgi çekici bir soru oluşturup, cevapsız bırakın. Sorunun altına satış ortaklığı linkinizle bağlantı vererek ürünün resmi sitesine yönlendirin. Kullanıcı cevabı almak için verdiğiniz bağlantıya tıklamak isteyecektir. Site Kurmadan Satış Ortaklığı Yapmak Site kurmadan satış ortaklığı yapmanın bazı avantajları olduğu gibi dezavantajları da vardır. Yazılarınızı herhangi bir forumda konu açarak yayınlayabilirsiniz. İsterseniz milliyet, hürriyet gibi ünlü haber sitelerinin blog bölümlerin de yayınlayabilirsiniz. Bunun avantajı, arama motorlarını bu sitelere zaten güven duydukları için makalenin dakikalar içerisinde Google gibi arama motorlarında görüntülenir. Hatta birkaç saat içerisinde hemen satış yapmanız bile mümkündür. Veya Youtube gibi video sitelerinde videoların altına yorum yazarak satış ortaklığı linkinizi ekleyebilirsiniz. Yorum yazmak sadece video siteleri için geçerli değil, birçok blog ta yorumlar bölümüne yorumunuzu ekleyebilirsiniz. Facebook, Twitter gibi sosyal medya ağlarında bağlantı paylaşımı şeklinde pazarlama yapabilirsiniz. Facebook ’ ta bazen 300-400 bin kişilik gruplar görüyoruz. Bu gruplarda satış ortaklığı bağlantınızı paylaşarak 400 bin kişinin görmesini sağlayabilirsiniz. Fakat kontrolün sizde olmaması istenen bir durum değildir. Örneğin bazı site ya da forum yöneticileri sitelerinde reklam ve tanıtım yapmanıza izin vermeyebilir. Bir süre sonra bu sizi kendi sitenizi kurmaya teşvik edecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İnsanlar sizin yorumlarınızı önemsiyor; Lütfen yorumunuzu bırakınız.